Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl Vind en vergelijk de beste bedrijfssoftware Klantbeoordeling: 9.1/10
Appwiki webredactie
Appwiki
Webredactie Appwiki
Leestijd 5 minuten
Software

Urenregistratie software uitproberen

Het kan fijn zijn om urenregistratie software eerst uit te proberen, voordat je er daadwerkelijk een abonnement voor afsluit. Bijna alle pakketten die wij in onze vergelijker hebben opgenomen bieden de optie voor het uitproberen van de software. Per pakket kan de proefperiode verschillen, zo biedt het ene pakket een proefperiode van 30 dagen aan en het andere pakket een proefperiode van 14 dagen.

Waar moet ik op letten bij het uitproberen?

Bij het uittesten van je urenregistratie software pakket is het goed om te kijken of het pakket volledig aansluit bij je wensen. Kijk of het pakket alle opties bevat die jij nodig hebt. Daarnaast moet het pakket ook bij jouw organisatie aansluiten. Werk je met meerdere mensen? Kijk dan of het pakket geschikt is voor het aanmaken van medewerkers.

Ook is het goed om naar de toekomst te kijken. Stel je gaat uitbreiden, is de betreffende tijdregistratie software dan nog steeds voor jouw organisatie geschikt? Daarnaast is het verstandig om erop te letten of de software duidelijk is, zodat jij straks je uren zonder problemen kan invoeren. Wanneer je steeds contact op moet nemen met de ontwikkelaars kost dat jou tijd die je beter in je klanten had kunnen steken.

Mobiele urenregistratie

Het komt tegenwoordig steeds meer voor dat het gewenst is om je urenregistratie via een mobiele website of app te registreren. Het is daarom ook goed om het pakket hierop te selecteren. Probeer de app of mobiele website goed uit en kijk of het werkt zoals jij in gedachten had.

Via het filter aan de linkerkant van deze pagina kan jij alle software met 1 klik filteren en krijg jij de software te zien die de mogelijkheid tot een proefperiode biedt. Je hoeft zelf dus niet meer op zoek of de software wel een mogelijkheid tot een proefperiode bevat. Veel succes met het kiezen en vinden van de juiste software voor jouw organisatie!

Populaire software

Rating:
Reviews: 83
Urenregistratie
Rating:
Reviews: 79
Urenregistratie
Rating:
Reviews: 5
Urenregistratie
Rating:
Reviews: te weinig reviews
Urenregistratie
Rating:
Reviews: 827
Urenregistratie
Terug naar boven

Delen via:

Products