Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl Vind en vergelijk de beste bedrijfssoftware Klantbeoordeling: 9.1/10

Tijdregistratie software? Vergelijk op prijs, functies en reviews

Het is belangrijk om al je gewerkte tijd te kunnen verantwoorden, vandaar dat urenregistratie software uitkomst biedt. Mocht het zo zijn dat de tijd moet worden vastgelegd, kan dit veel tijd kosten. Het lijkt een beetje krom om ook deze tijd weer ergens vast te moeten leggen. Wanneer je hier software voor aanschaft, bespaar je hiermee onnoemelijk veel tijd. De software die hiervoor speciaal is ontworpen geeft op duidelijke en snelle manier weer waar de tijd is gebleven en wie er wanneer aan het werk was.

Tijdregistratie is meer dan alleen controle

Veel mensen, vooral werknemers, zien een vorm van tijdsregistratie misschien als een negatieve en controlerende manier van werken. Wanneer je weet dat er wordt bijgehouden hoeveel jij werkt wanneer je misschien soms iets eerder weg moet, is het juist een fijne en bevestigende manier om te laten zien dat je die dagen wel een uurtje eerder aanwezig was. Op die manier hoef je je daar niet voor te verontschuldigen of iets dergelijks.

Voordelen van online tijdregistratie

Nog een voordeel van het gebruik van software voor tijdregistratie is de mogelijkheid tot flexibiliteit. Wanneer je misschien iets later wilt beginnen omdat je nou eenmaal de kinderen moet wegbrengen naar school, kun je met het bijhouden van de tijd inzicht bieden in de productie op verschillende momenten van de dag. Hiermee kan een planner onder andere goed inschatten wanneer er personeel ingezet moet worden en wanneer juist niet.

Het verschil tussen online- en offline urenregistratie

Het gemak van tijdregistratie software in de cloud geeft veel online mogelijkheden. Je kunt het ook offline in een eigen bestand bijhouden. Hierin kan natuurlijk wel alles vermeldt staan, maar verder moet je hier zelf nog alle conclusies uit trekken. Dit maakt het wel ingewikkelder. Juist de eenvoudige werkwijze van de online software voor tijdregistratie geeft die extra kracht aan de soms ingewikkelde berekeningen en vergelijkingen die zo'n programma moet doen om alle gegevens overzichtelijk te houden. Dit is een groot verschil met je eigen lijstje op de computer. Het aanschaffen van tijdregistratie software biedt hierbij dus uitkomst.

Products