Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl Vind en vergelijk de beste bedrijfssoftware Klantbeoordeling: 9.1/10

Veelgestelde vragen over urenregistratie software

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over urenregistratie software.

Staat je vraag er niet tussen? Klik dan links in het scherm op “Feedback” en stel je vraag in het scherm. We geven je dan zo snel mogelijk antwoord op het door jou opgegeven e-mailadres.

Over het vergelijken van urenregistratie software

Over de urenregistratie software

Over Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl

Over het vergelijken van urenregistratie software

Waar vind ik informatie over urenregistratie software?

Elke uitgever van urenregistratie software die is opgenomen in de vergelijking heeft een eigen uitgeverspagina op de website. Hierop linken we door naar de eigen pagina van elk pakket dat door de uitgever wordt aangeboden. Op deze manier kun je alle specificaties overzichtelijk en eenvoudig terug vinden.

Hoe vergelijk ik urenregistratie software?

Vergelijk snel en eenvoudig urenregistratie software in enkele stappen. Ga naar de vergelijkingspagina en geef je wensen aan. Zo selecteer je automatisch het urenregistratie pakket dat het beste bij jou en jouw onderneming past.

Waarom urenregistratie software vergelijken op Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl?

Je zou ervoor kunnen kiezen om zelf online te zoeken naar verschillende urenregistratie software pakketten. Deze kun je dan vergelijken om zo het meest geschikte pakket te vinden. Maar dat is niet eenvoudig. Omdat elke softwareleverancier andere benamingen voor de verschillende functionaliteiten gebruikt is het vergelijken van urenregistratie software geen gemakkelijke opgave. Wij verzamelden daarom alvast alle informatie voor je en zorgden ervoor dat je de software pakketten eenvoudig kunt vergelijken. Het enige dat je zelf nog hoeft te doen is je wensen en eisen aangeven.

Over de urenregistratie software

Kan ik een pakket ook uitproberen?

Ja, je kunt voor bijna alle urenregistratie software pakketten die wij aanbieden een proefabonnement afsluiten. Dit is altijd vrijblijvend en gratis. Je zit dus nergens aan vast. Wil je een pakket uitproberen? Klik dan hier. Kies een urenregistratie programma, vul je gegevens in en begin direct met uren registreren.

Hoeveel kost urenregistratie software?

De prijzen van de urenregistratie software die wij voor je vergelijken lopen uiteen. Sommige pakketten kosten je niets, andere leveranciers rekenen eenmalig of per maand een bedrag. Kies je voor deze laatste optie? Dan kost een urenregistratie pakket je vaak ongeveer een tientje per maand. De meeste pakketten zijn opzegbaar (met of zonder opzegtermijn) en dus hoef je je niet vast te leggen. Wil je helemaal zeker zijn van je keuze? Dan sluit je gewoon een gratis proefabonnement af. Dat kan hier.

Werkt mijn urenregistratie software ook op mijn Mac pc?

De meeste urenregistratie software werkt tegenwoordig online. Het maakt daarom niet uit of je het programma gebruikt op een Windows of Mac pc. Sommige urenregistratie pakketten werken zelfs op je smartphone of tablet en kun je dus ook onderweg gebruiken. Wil je naast online ook offline uren kunnen registreren op je Mac computer? Dan selecteer je eenvoudig de pakketten die dit ondersteunen, door dit aan te geven tijdens het vergelijken.

Kan ik mijn urenregistratie pakket koppelen aan andere software?

Koppelen van urenregistratie software is bijna altijd mogelijk.Toch bieden de verschillende pakketten uiteenlopende opties voor koppeling met andere software. Geef tijdens het vergelijken van de urenregistratie software aan op welke manier je deze zou willen koppelen en je vindt automatisch de pakketten die voldoen aan je eisen. Zo zijn sommige pakketten te koppelen met de Kamer van Koophandel, een boekhoudprogramma of factuurprogramma.

Kunnen er meerdere gebruikers werken op één licentie?

Wil je met meerdere gebruikers kunnen inloggen in je urenregistratie programma, dan is het belangrijk om dit aan te geven als je software gaat vergelijken. Niet alle pakketten ondersteunen deze functie. Wij hebben daarom per pakket voor je uitgezocht hoeveel gebruikersaccounts je maximaal kunt inrichten.

Welke opties voor projectadministratie zijn er?

In de meeste urenregistratie software pakketten kun je veel meer doen dan alleen uren registreren. Je kunt het systeem vaak ook gebruiken als ondersteuning voor je projectadministratie. Wil je dit kunnen doen, dan is het belangrijk om je wensen tijdens het vergelijken aan te geven. De pakketten hebben namelijk verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld rapportage, projecten, labels, omschrijvingen en limieten.

Over Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl

Hoe werkt Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl?

Als ondernemer houd jij je het liefst bezig met ondernemen. Wij helpen je daarom graag om snel en eenvoudig de juiste software te vinden. We verzamelden informatie over vele pakketten en laten je deze op een slimme manier met elkaar vergelijken. Zo weet je zeker dat je kiest voor urenregistratie software die voldoet aan je wensen en naadloos aansluit bij je werkwijze. Ben je na de vergelijking nog niet helemaal zeker? Sluit dan via de site een proefabonnement af en test de software zelf.

Is Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl een webwinkel?

Nee, we zijn geen webwinkel. Op urenregistratiesoftware-vergelijken.nl vind je informatie over urenregistratie pakketten, vergelijk je software en kun je een proefabonnement afsluiten.

Hoe verdient Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl geld?

Wij verdienen geld op verschillende manieren. Sommige software uitgevers betalen zogenaamde affiliate vergoedingen voor klanten die wij aanbrengen. Daarnaast bieden we betaalde advertentieruimte aan op de site en laten we soms advertenties van Google zien. De prijs van deze advertenties wordt bepaald door hoe vaak er op wordt geklikt of hoe vaak de advertentie wordt bekeken. We verdienen geen geld aan de vergelijking. Deze is volledig onafhankelijk en dus verdienen we geen geld aan de uitkomsten hiervan.

Kan ik mijn vragen over urenregistratie software aan jullie stellen?

Absoluut! We zullen altijd proberen om je te helpen met het vinden van het antwoord op je vraag.

Waar komen de reviews op Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl vandaan?

Voor sommige pakketten vind je reviews op deze site. De reviews zijn allemaal geschreven door de gebruikers van de verschillende urenregistratie software pakketten. Ga je zelf een pakket testen in de vorm van een proefabonnement? Of schaf je een pakket aan? Dan stellen we het op prijs als je ons laat weten wat je van de software vindt. Je kunt je review plaatsen op de pagina van het pakket dat je (geprobeerd) hebt.

Products