Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl Vind en vergelijk de beste bedrijfssoftware Klantbeoordeling: 9.1/10

Over Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl
Onafhankelijk en objectief

Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl is een initiatief van ondernemers, voor ondernemers. Toen wij net begonnen met ondernemen werden wij, zoals ieder ondernemer, geconfronteerd met de noodzaak van het bijhouden van uren. Om ons te oriënteren op de urenregistratie software die het beste bij onze onderneming past zijn we het internet op gegaan. We kwamen er al snel achter dat elke aanbieder van urenregistratie software de functionaliteiten van de software op een andere manier benoemt. Daardoor is het erg lastig om een goede keuze te maken en urenregistratie software te vergelijken. Wij kregen daardoor het idee dat het vergelijken van urenregistratie software eenvoudiger zou moeten kunnen. Daarom hebben wij Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl opgericht. Het doel: eenvoudig urenregistratie software vergelijken. Een onafhankelijke vergelijker van ondernemers, voor ondernemers. Zodat je meer tijd over houdt voor ondernemen!

De website Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl is een onafhankelijk initiatief en niet verbonden aan enig uitgever van urenregistratie pakketten.

Doel van de site

Het doel van Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl is om ondernemers een duidelijk overzicht te geven van de informatie die te vinden is t.a.v. populaire urenregistratie software. Op basis van vergelijkingen tussen de verschillende urenregistratie pakketten met betrekking tot de functionaliteiten en de prijzen, kan de bezoeker   tot een beter gefundeerde keuze van urenregistratie software te komen.

Door een vergelijking te maken tussen de urenregistratie software maken we het makkelijker sneller een geschikt urenregistratie pakket te vinden. In vergelijking met andere websites laten we de beoordeling van de pakketten zoveel mogelijk bij de bezoekers. De bezoekers kunnen zelf reviews over de door hun gebruikte urenregistratie software schrijven.

Uren registreren

Voor beginnende ondernemers bieden wij daarnaast actuele artikelen over uren registreren, urenregistratie tips en een korte uitleg t.a.v. veel voorkomende urenregistratie begrippen aan. Op deze manier proberen wij ondernemers op weg te helpen binnen de wereld van het registreren van uren.

Software Vergelijken B.V.

Bij Software Vergelijken werken we continu aan de beste en meest complete vergelijkingen van software, en dan met name software voor ondernemers. Wij zijn altijd bezig om onze service naar zowel ondernemers als uitgevers van software te verbeteren. Dit doen wij o.a. door van zoveel mogelijk voor ondernemingen geschikte software een vergelijking te maken.

Software Vergelijken is niet verbonden aan een uitgever van software, wij zijn onafhankelijk, net als onze vergelijking. Wij weten hoe moeilijk het is om de beste software voor een eigen bedrijf te vinden, en we weten ook dat je als ondernemer druk bent met heel andere zaken. Daarom bieden we je de beste en meest complete vergelijkingen. En maken we je het zo makkelijk mogelijk om een pakket af te sluiten. Zodat je snel weer verder kunt met ondernemen!

Bekijk hier onze algemene bedrijfsgegevens.

Onze missie

“Software Vergelijken helpt micro ondernemingen de best mogelijke software te vinden”

Onze visie

Hoe wij ons geld verdienen

Wij verdienen op verschillende manieren geld aan onze sites. Van een aantal uitgevers ontvangen wij zogenaamde affiliate vergoedingen voor klanten die wij aanbrengen. Daarnaast zie je op een aantal plaatsen advertenties, sommige van Google, sommige van adverteerders. Voor die advertenties krijgen wij betaald, bijvoorbeeld op basis van hoe vaak er op geklikt wordt of hoe vaak deze worden bekeken.

Hoe wij ons geld niet verdienen

Uitgevers kunnen ons niet betalen om beter naar voren te komen in de zoekresultaten. Als jij je persoonlijke voorkeuren aangeeft in onze vergelijking, laten wij jou de pakketten zien die daar het beste bij aansluiten. We zijn er om jou te helpen.

Contact

Mocht je onjuistheden hebben geconstateerd of een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op. Volg Boekhoudsoftware-vergelijken.nl op Twitter of op Google om op de hoogte te blijven van de laatste updates. Je kan ook feedback geven via het feedback formulier.

 contact@softwarevergelijken.nu

Products