Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl Vind en vergelijk de beste bedrijfssoftware Klantbeoordeling: 9.1/10

Eenvoudige registratie van uren en facturen in Exact Online

Eenvoudige registratie van uren & facturen? Dat kan nu in Exact Online voor Accountancy. Zo wordt het factureren van uren nooit meer vergeten. De omzet en marge van het kantoor stijgen hierdoor. Tegelijkertijd neemt het inzicht in de productiviteit van medewerkers toe. De factureerbaarheid en winstgevendheid van het kantoor krijgen een flinke boost.

Tijdregistratie onderweg

Of het kantoor nu factureert op basis van een vaste prijs, abonnement of uurtarief, de registratie gaat makkelijk, ook via smartphone of tablet. U bent dus niet aan een locatie gebonden.

Maximale marges met uren & facturen

Stel flexibel tarieven vast (per medewerker, dienst of opdracht) en monitor automatisch de budgetten. Er ontstaat nauwkeurig inzicht in het onderhanden werk en waar je de hoogste marges krijgt. Meer inzicht in klanten en medewerkers en uiteraard ben je ervan verzekerd dat alle uren correct en op tijd worden gefactureerd. Ofwel: tevredenheid bij de klant als op het eigen kantoor.

Nieuwe Premium Editie

Uren & Facturen is beschikbaar in de nieuwe Premium Editie. Volledig geïntegreerd met het huidige Exact Online voor Accountancy; naadloos aansluitend op je boekhouding, CRM en documentbeheer. Maar dat is nog niet alles. De nieuwe Premium editie verbetert ook je marketing en acquisitie en binnenkort wordt workflow/taakbeheer toegevoegd. Om nooit meer een deadline te missen.

Dus aarzel niet en migreer eenvoudig naar deze nieuwe editie.

Bron: Accountancy Vanmorgen

Products