Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl Vind en vergelijk de beste bedrijfssoftware Klantbeoordeling: 9.1/10

Urenregistratie met rapportagefunctie

Met urenregistratie software is het mogelijk om een aantal rapportages op te stellen. Wanneer je klaar bent met een project, wil je als ondernemer graag inzicht in dit project. Met de rapportagefunctie van urenregistratie software kan dit. Dit rapport kan worden opgesteld op basis van een goede urenregistratie.

Deze rapportages geven dit inzicht op verschillende niveaus: op projectniveau, op onderdeel van een project en op het niveau van medewerkers. Er zijn ook rapportages die inzicht geven in verzuim, in productiviteit en effectiviteit.

Dit is een aantal van de rapportages die je kunt opstellen:

Al deze rapportages geven een inzicht in het rendement van een project. Waaraan zijn de uren besteed en hoeveel? Ging dat binnen het budget of is dit overschreden? Hebben we wel genoeg winst behaald, of moeten we volgende keer meer geld vragen voor onze diensten? Is het behaalde resultaat wat we vooraf voor ogen hadden? Op al deze vragen krijg je antwoord met de rapportages.

Voordelen rapportagefunctie

Benieuwd welke urenregistratie software deze functie heeft? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van urenregistratie software met rapportagefunctie.

Products