Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl Vind en vergelijk de beste bedrijfssoftware Klantbeoordeling: 9.1/10

Urenregistratie met projectmanagement

Het is met urenregistratie software mogelijk om projecten te beheren. Met de functie projectmanagement heb je altijd een goed inzicht in de taakverdeling en de stand van zaken van een project. Met deze feature kun heb je verder goed inzicht in wat de begroting is, wie er aan werkt en wat de gestelde deadlines zijn. Een goede projectbegroting maak je op basis de urenregistratie vanuit het verleden. Met deze cijfers weet je immers hoeveel tijd er aan een onderdeel van een project is besteed.

Wanneer projecten bijvoorbeeld maandelijks worden gefactureerd en wanneer er meerdere mensen aan werken en ook nog eens tegen verschillende tarieven, dan is een goede registratie van deze gewerkte uren van groot belang. Niet alleen is het een karwei om de gewerkte uren te verzamelen en hiervan een factuur te maken, maar ook is het risico te groot dat er uren 'vergeten' worden en je dus omzet mist. De kans dat dit gebeurt met een projectmanagement-functie is een stuk kleiner. Met de functie heb je, nadat het project is beƫindigd, ook inzicht in het rendement van je project. Zo krijg je een goed inzicht van het verschil tussen de begroting en de werkelijke tijdsbesteding en een inzicht in de voortgang.

Voordelen urenregistratie software met projectmanagement

Benieuwd welke urenregistratie software deze functie heeft? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van urenregistratie software met projectmanagement.

Products