Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl Vind en vergelijk de beste bedrijfssoftware Klantbeoordeling: 9.1/10

Urenverantwoording online of in Excel?

In verband met het urencriterium is het als kleine zelfstandige of zzp’er belangrijk om een goede urenadministratie te voeren. Een eenvoudig overzicht per dag, met daarin een korte beschrijving per besteed onderdeel kan voldoende zijn. Een voorwaarde voor het mogen toepassen van ondernemersaftrekposten is dat de belastingdienst het geheel aannemelijk vindt.

Hiervoor is het niet perse noodzakelijk om uren te registreren in een urenregistratiesysteem. Je kunt jouw urenverantwoording ook in Excel opstellen. Met het gratis template dat je hieronder kunt downloaden kun je direct beginnen met jouw urenverantwoording. De opmaak is al voor je geregeld en je hoeft dus alleen maar je uren in te voeren voor een compleet urenoverzicht.

  • We verstrekken dit adres niet aan derden
* Je ontvangt 2 keer per maand de Appwiki nieuwsbrief met handige tips op het gebied van bedrijfssoftware.

Waarom online urenverantwoording?

Het gebruik van urenregistratie software kan je veel tijd besparen. Daarom hebben we een selectie voor je gemaakt van populaire urenverantwoording software. Bekijk welke pakketten voldoen aan jouw eisen. Urenverantwoording pakketten kunnen erg goedkoop zijn en handige koppelingen bieden die jou zeer belangrijke inzichten kunnen geven betreffende je workflow. Snel terugverdiend dus! Daarnaast hebben veel pakketten een urenregistratie app zodat je overal en altijd eenvoudig je uren kunt bijhouden.

Products