Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl Vind en vergelijk de beste bedrijfssoftware Klantbeoordeling: 9.1/10
Appwiki webredactie
Appwiki
Webredactie Appwiki
Leestijd 5 minuten
Urenregistratie

Tijdschrijven met behulp van het aanmaken van projecten

Tijd hebben we graag in beeld en dan met name om de Belastingdienst daar een plezier mee te doen. Bij zelfstandige ondernemers wil de Belastingdienst graag weten hoeveel tijd men kwijt is aan de bedrijfsvoering. Ook als u op uurbasis voor klanten werkt willen deze graag enige vorm van tijdregistratie ontvangen. Tijdschrijven is dus zeker belangrijk. Ook wanneer u personeel heeft en de uren moet uitbetalen die zij hebben gewerkt. Tijdschrijven is een enorme onderneming op zichzelf en zou dus ook zelf veel tijd in beslag nemen. Echter is er ook een makkelijke manier om tijdschrijven mogelijk te maken door het aanmaken van projecten.

Verbreed inzicht

Werktijden schrijven geeft uw onderneming een goed beeld van de tijd die wordt besteed aan projecten. Tijd die wordt besteed aan klanten en het afronden van werkzaamheden. Dankzij tijdschrijven kunt u precies in kaart brengen waar de uren precies in zitten en wordt er ook echt een correcte hoeveelheid uren op de factuur gezet.

Tijdschrijven is dus belangrijk, dat moge duidelijk zijn. Er zijn een aantal verschillende manieren om dit te doen. Sommige bedrijven werken graag met het in- en uitklokken, wat een meer globaal systeem is dat niet in kaart brengt wat de daadwerkelijke productiviteit per persoon was. Veel meer ondernemingen kiezen tegenwoordig voor online systemen. Met een online tijdregistratie heeft u geen papierwerk dat u kwijt kunt raken en daarnaast is de registratie altijd geordend en beschikbaar.

Organisaties met meerdere medewerkers

Wanneer u een organisatie met meerdere werknemers hebt dan kunt u iedere werknemer apart laten inloggen op uw systeem. Zo kan iedere werknemer zijn eigen uren bijhouden en kunt u als eigenaar de uren goedkeuren. Veel van deze systemen zijn ook voorzien van een mobiele applicatie, die ter ondersteuning het makkelijk maakt voor het personeel om ook onderweg of op locatie de uren eenvoudig bij te houden. Verder kunt u een directe vertaling vanuit deze registratie terugkoppelen naar de facturatie, wat weer tijd bespaart én u alles in één overzicht houdt voor uzelf. Dit is praktisch voor u en uw boekhouding, maar ook voor de Belastingdienst. Iedereen wint met een uitgebreide en gedetailleerde tijdregistratie.

Populaire software

Teamleader Logo

Teamleader

Nog niet genoeg reviews
Bekijk software
Teamleader
Urenregistratie
Yoobi Basic Logo

Yoobi Basic

Cijfer: 8.9
Reviews: 63
Bekijk software
Yoobi
Urenregistratie
DK Uren - Projecten - Agenda Sync (Tip) Logo

DK Uren - Projecten - Agenda Sync (Tip)

Cijfer: 10.0
Reviews: 5
Bekijk software
Digitaal Kantoor
Urenregistratie
Exact Online Uren & Facturen Logo

Exact Online Uren & Facturen

Cijfer: 8.3
Reviews: 827
Bekijk software
Exact Online
Urenregistratie
TimeChimp - Eenvoudige & Complete Urenregistratie (TIP) Logo

TimeChimp - Eenvoudige & Complete Urenregistratie (TIP)

Nog niet genoeg reviews
Bekijk software
TimeChimp
Urenregistratie
Terug naar boven

Delen via:

Products